Foste vedete din sport şi oameni de afaceri au format un nou club de fotbal la Los Angeles



031 октября 2014

 

În 2017 s-ar putea disputa primul derby al oraşului Los Angeles. Un oficial din MLS în parteneriat cu câţiva oameni de afaceri şi foste vedete din sport au format un nou club de fotbal, care se va numi Los Angeles Football Club.

Consiliul de administrare al noului club este format din 22 de membri. Printre aceştia se află fosta vedetă din NBA, Magic Johnson, fosta jucătoare a naţionalei de fotbal a Statelor Unite, Mia Hamm Garciaparra şi fostul jucător de baseball Nomar Garciaparra.

"Există foarte multe cluburi în acest oraş care au devenit renumite deja. La baseball este Dodgers şi Angels, care au obţinut performanţe. La baschet este Lakers şi Clippers. La hochei este King şi Ducks, iar la fotbal este LA Galaxy, de ce nu ar putea exista şi LAFC. Chiar sunt mândru să fiu unul dintre proprieterii clubului", a spus proprietarul LAFC, Nomar Garciaparra.

Unul dintre finanţatorii clubului, Henry Nguyen consideră că echipă proaspăt formată reprezintă o oportunitate bună de a crea o comunitate de fotbal mai mare şi diversă în Los Angeles.

"Los Angeles este un  oraş mare şi are o piaţă de desfacere foarte bună. Ne dorim să profităm de acest lucru şi să o exploatăm la maximum. E o adevărată provocare pentru noi, va fi dificil, dar avem posibilitatea de a crea ceva frumos, de a fonda o organizație, un club de care să se bucure oamenii", a menţionat finţatorul LAFC Henry Nguyen.

Los Angeles Football Club va evolua în Major League Soccer din 2017. Şefii acestei formaţii îşi doresc să formeze până atunci o echipă puternică pentru a putea concura cu Los Angeles Galaxy, care a câştigat până acum patru titluri de campioană.
 
În cadrul prezentării LAFC s-a vorbit şi despre o  nouă arenă de fotbal, însă nu se ştie deocamdată în ce zonă din Los Angeles va fi construită aceasta.


 
 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑