Problemele continua pentru Spartak Moscova. Cea mai titrata echipa din Rusia, eliminata din cupa



031 октября 2014

Problemele continua pentru Spartak Moscova. Cea mai titrata echipa din Rusia a fost eliminata din cupa, de Rubin Kazan. Formatia din capitala a pierdut, scor 0 la 2, intr-o partida, ce a avut nevoie de prelungiri.

 

Fara victorie in ultimele 4 meciuri de campionat, Spartak a ajuns pe locul 8 in liga. Mai mult, ghinionul urmareste echipa lui Murat Yakin si in Cupa Rusiei. Aseara, in optimile turneului, Rubin si Spartak au jucat ofensiv si au trecut de mai multe ori pe langa deschiderea scorului. Lipsa de precizie la finalizare, dar si prestatia buna a portarilor a facut ca timpul regulamentar sa se incheie fara goluri. In prelungiri gazdele au reusit sa doboare defensiva oaspetilor. Livaja, la doar 18 minute dupa intrarea pe teren, a marcat primul gol.  

 

In cateva momente, Spartak a ramas in zece oameni, Tino Costa fiind eliminat pentru joc agresiv. Pe final, Rubin a profitat si de un penalty, transformat de Azmoun. Formatia din Kazan a castigat meciul, cu 2 la 0, si merge in sferturile Cupei Rusiei, unde o va infrunta pe Lokomotiv Moscova. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑