Zalina Marghieva - cea mai frumoasă sportivă din Moldova în 2012



Zalina Marghieva a fost desemnată de Comitetul Naţional Olimpic, în urma unui concurs, cea mai frumoasă sportivă a anului 2012. Câştigătoarele au fost anunţate, iar unele sportive nici nu au inţeles ca s-au clasat în top intrucît nu cunosc limba română.

Zalina are 22 de ani, iar în acest an a reuşit la Jocurile Olimpice de la Londra o performanţă unică, locul 8 la proba aruncarea ciocanului. Drept premiu în concursul de frumuseţe, a primit un smart phone.

Una dintre sportivele intrate în top 3, Svetlana Saenko, şi ea participantă la Jocurile Olimpice, nu a înţeles ce premiu i-a fost acordat. În cadrul concursului au fost premiate şi două sportive care au copii. Cele mai frumoase au fost declarate Natalia Cerches şi Margarita Schiţco. Acestea spun că e destul de dificil să fii mama şi să faci sport de performanţă.

Celelalte participante s-au ales doar cu premii de la sponsorii evenimentului. Faptul că nu au fost alese cele mai frumoase sportive ale anului nu le supără, spun ele. Cristina Iovu, halterofila care a câştigat bronzul în acest an la Olimpiadă, nu a participat la concurs şi nici nu a fost prezentă la eveniment, întrucît este plecată din ţară.

sursa-protv.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md
ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑