Lambarschi: motiv de dispută între FC Krasnodar şi Nikolay Pisarev



Moldoveanul, Igor Lambarschi, care este şi cetăţean al Federaţiei Ruse a ajuns subiect de dispută între Galitskiy şi Pisarev pe internet!

- Mă adresez la Dumneavoastră, Nikolay, care sunteţi director sportiv al FRF. De ce turneul în memoria lui Granatkin şi Cupa CSI se dispută după sărbătorile de iarnă, când tinerii trebuie să se pregătească fizic pentru a doua parte a sezonului. Ar fi mai bine ca turneele să se dispute în februarie. De exemplu, Lambarschi nu trebuie să lipsească de la primul cantonament al clubului. O să vă trimitem o scrisoare oficială, ca aceste competiţii să se dispute în februarie, a scris patronul şi preşedintele lui FC Krasnodar, Sergey Galitskiy, pe Twitter.

- Cupa CSI are loc pentru a 25-a oară. Toate federaţiile sunt de acord cu perioada disputării turneului. Lambarschi nu este un junior, nu cred că timp de o lună acesta nu va mai fi în formă, dacă este profesionist. Jucând pentru selecţionată sub conducerea unui antrenor bun, Lambarschi se va pregăti fizic. Dacă FC Krasnodar nu vrea să-l lase pe Lambarschi la naţională, vom fi de acord cu decizia voastră. Mai mult ca atât Cupa CSI este un turneu politic, la care asistă şi Blatter şi anume FIFA şi FRF poate decide ca acesta să se dispute la o altă dată. Anul trecut la finală au fost aproximativ 6 000 de spectatori, aşa că e un turneu popular. Când voi fi antrenorul lui FK Krasnodar voi lupta contra competiţiilor FRF, a răspuns, pe Twitter, Nikolay Pisarev, directorul sportiv al FRF şi selecţionerul Rusiei U-21.

Moldoveanul, Igor Lambarschi a fost convocat de Nikolay Pisarev la selecţionata de tineret a Rusiei pentru turneul amical Cupa CSI. Până acum, Lambarschi a jucat 1 meci la naţionala Rusiei U-21. În ianuarie 2012, la vârsta de 19 ani, mijlocaşul moldovean a semnat cu FC Krasnodar din Premier League din Rusia şi a renunţat la cetăţenia Moldovei.

În primăvara lui 2012, Lambarschi a jucat 11 meciuri, a dat 2 pase de gol, a marcat 1 gol și a fost desemnat unul din cei mai utili jucători ai lui FC Krasnodar din tot sezonul. Igor Lambarschi, în vârstă de 20 ani a bifat 7 partide pentru Tauri în campionat, în acest sezon, 2012-2013.

eurotv.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑