Final nebun de campionat în Premier Leauge



Manchester City a încheiat sezonul în extaz după o victorie obţinută în minutul 90+4 cu londonezii de la Queens Park Rangers şi au câştigat la golaveraj campionatul în disputa cu rivalii de la United.

Zabaleta a deschis scorul pentru cetăţeni şi nimeni nu prevedea un final atât de dramatic. Aflată în cursa pentru evitarea retrogradării, QPR a marcat 2 goluri în debutul reprizei a doua. În minutul 90 al meciului de pe Etihad Stadium campioana Angliei era Manchester United, dar cei de la City nu au renunţat şi au atacat cu toate liniile. De la margine s-au arătat cinci minute suplimentare, iar bosniacul Dzeko a reaprins speranţele gazdelor cu un gol în minutul 90+2. Partida de la Sunderland s-a încheiat înaintea meciului de la Manchester, iar Sir Alex Ferguson şi jucatorii săi, care au învins cu 1-0, aşteptau pe teren celebrarea unui nou titlu în Premier League însă meciul dintre City şi QPR era departe de a fi jucat. Balotelli a combinat în marginea careului cu Aguero.

Argentinianul a pătruns în suprafaţa de pedeapsă, a evitat intervenţia unui fundaş advers şi a finalizat cu un şut în forţă. A fost golul care a declanşat sărbătoarea în tabara celor de la Manchester City care au câştigat primul titlu în Premier League după o aşteptare de 44 de ani.

Источник – MOLDOVA.sports.md
Видео
Код видео Ссылка
Скачать ролик


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑