Igor Negrescu: Noua ediţie a Diviziei A va fi foarte interesantă



La finele amicalului dintre Tighina şi Dacia-2-Buiucani (1-6), antrenorul principal al echipei secunde a Daciei, Igor Negrescu, a tras concluziile din această partidă şi a vorbit despre începutul noului sezon al Diviziei A, care va lua startul în luna august.

Igor Negrescu, antrenorul principal al Daciei-2-Buiucani:

- Ia sfârşit perioada de pregătire de dinaintea noului sezon. Chiar putem întrevedea detaliile jocurilor viitoare. Cât priveşte partida de astăzi, sunt mulţumit de rezultat, dar asupra realizării ocaziilor trebuie să mai lucrăm foarte mult. Am creat multe situaţii în care puteam marca gol, dar nu am profitat nici de jumătate din ele. Cu alt adversar am fi putut avea o singură şansă şi dacă nu am fi realizat-o, ne-am fi muşcat coatele la sfârşitul meciului. Mai avem de jucat două amicale. Adversarii noştri vor fi Saxan şi Zimbru-2. Deja putem spune că intrăm în regimul optim de lucru.

- Campionatul în Divizia A începe pe 4 august. În primul meci Dacia-2-Buiucani îi va întâlni pe proaspăt veniţii Veris. Având în vedere ambiţiile acestei echipe, probabil nu e cel mai dorit început pentru voi?

- Mă bucură că deja începe campionatul. Cine va fi adversarul - nu prea are importanţă. Trebuie să ne pregătim de orice meci, indiferent dacă oponentul e slab sau puternic. E bine că îi vom întâlni în prima etapă pe cei de la Veris. Înseamnă că vom testa această echipă, care a avansat din Divizia B. Sunt sigur că în acest an Divizia A va fi mai puternică şi mai interesantă, pentru că multe echipe au drept scop ieşirea în liga superioară.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑