Lupii galbeni îşi încep aventura din cupă la Bălţi



Finalista Cupei Moldovei din anii 2005, 2009 şi 2010 - Dacia îşi începe aventura în al doilea trofeu ca importanţă din fotbalul moldovenesc la Bălţi.

Lupii galbeni o vor înfrunta pe Locomotiva în 1/8 de finală, o formaţie care ocupă locul 5 în Divizia A cu 20 de puncte la activ. Bălţenii antrenaţi de Alexandru Patraman au obţinut 6 victorii, au remizat în alte 2 rânduri, şi au suferit 3 înfrângeri în 11 etape. Golaverajul este la fel unul interesant: 27-20 pentru Locomotiva. Sezonul trecut Locomotiva a fost eliminată de Sheriff la fel în 1/8 de finală. Viespele au bătut cu un astronomic 10-0!

Dacia ar putea aborda partida cu mai mulţi jucători care au evoluat mai puţin pentru a odihni câţiva titulari peentru disputa cu Olimpia din campionat. Însă lupii galbeni nu vor uita nici de faptul că o echipă mică poate răstura carul mare.

Lupii galbeni au făcut scor în această fază a competiţiei sezoanele trecute. În 2010/2011 au bătut cu 7-0 Cahul-2005, iar în 2011/2012 au făcut set şi meci cu Sfîntul Gheorghe - 6-2.

Întâlnirea de la Bălţi va fi condusă la centru de Vadim Dedeniov, care este unul dintre cei mai stabili cavaleri au fluierului din Divizia Naţională.

Marţi, 30 octombrie, Locomotiva - Dacia, 13:00 Bălţi terenul sintetic Olimpia

Echipe probabile:

Locomotiva: Dîntu, Cheptenari, Istrati, Cemschi, Orlov, Laevschi, Zadorojnîi, Pascaru, Botnari, Cernîh, Iasnogor

Dacia: Gaiduchevici, Chiciuc, Posmac, Popovici, Lapushenko Cojocari, Grosu, Josan, Carauş, Orbu, Pavlov.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑