Sfîntul Gheorghe nu a primit licenţa UEFA



Organul Directiv de Primă Instanţă din cadrul Sistemului de licenţiere a cluburilor de fotbal al FMF la şedinţa sa din 4 mai 2012 a luat următoarele decizii:

1. A acorda Licenţa UEFA cluburilor:

Sheriff Tiraspol, Dacia Chişinău, Zimbru Chişinău, Milsami-Ursidos Orhei, Olimpia Bălţi, Iskra-Stal Rîbniţa, Nistru Otaci, FC Tiraspol, CSCA-Rapid Ghidighici, Academia UTM Chişinău, FC Costuleni.

Licenţa UEFA oferă cluburilor posibilitatea să evolueze în Divizia Naţională a campionatului Moldovei pe un stadion omologat de FMF şi în Cupele Europene pe un stadion omologat de UEFA.

2. A acorda Licenţa A clubului:

Sfintul Gheorghe Suruceni

Licenţa A oferă cluburilor posibilitatea să evolueze doar în Divizia A pe un stadion omologat de FMF.

Conform prevederilor Regulamentului de Licenţiere a FMF, cluburile care nu sunt de acord cu decizia luată, o pot ataca la Organul de Apel al Sistemului de licenţiere a cluburilor de fotbal al FMF într-un termen de 5 zile.

Contactat de SPORTS.md preşedintele de onoare al clubului Sfîntul Gheorghe Valeriu Reniţă a declarat că este sigur că formaţia sa va primi în cele din urmă Licenţa UEFA care să îi permită să joace în Divizia Naţională în sezonul viitor.

- Domnul preşedinte al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal Pavel Cebanu doreşte să mânânce acest club. Vom face apel în 5 zile, şi cred că situaţia va fi rezolvată. În fiecare an totul era în regulă cu procesul de licenţiere, iar acum au găsit careva obiecţii, care sunt întemeiate. Nu avem datorii faţă de jucători sau faţă de stata declarat Valeriu Reniţă.

 width=

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑