Echipa lui Denis Zmeu pregăteşte investiţii masive pe la vară



Echipa la care este legitimat moldoveanul Denis Zmeu FC Vaslui pregăteşte investiţii masive în vara anului 2012, anunţă onlinesport.ro.

Vasluienii s-au apropiat la doar trei puncte de primul loc în Liga 1 din România, iar patronul moldovenilor Adrian Porumboiu îşi vede visul aproape împlinit. Cu gândul la Liga Campionilor, Porumboiu promite învestiţii masive în transferuri.

Victoria din Ghencea şi evoluţiile modeste ale lui CFR Cluj îl fac pe Porumboiu să creada din ce în ce mai mult în titlu. Hotărât să aducă primul titlu la Vaslui, Porumboiu face deja planuri pentru participarea în Liga Campionilor. Finanţatorul vasluienilor a pregătit un buget de 7 milioane de euro pentru transferuri, unul dintre cele mai mari din istoria Ligii 1.

- E normal să fac investiţia necesară pentru a nu ne face de râs în Liga Campionilor. Nu vreau doar să făc act de prezenţă pe acolo, cum au facut unii şi alţii, a explicat Porumboiu. În plus, nici jucătorii actuali nu vor fi neglijaţi. În cazul câştigării titlului, ei vor avea contractele dublate a specificat Adrian Porumboiu.

La moment FC Vaslui ocupă locul 4 în campionatul României cu 49 de puncte, la 3 puncte de prima poziţie ocupată de Dinamo Bucureşti. Până la finalul campionatului au mai rămas 6 etape.

 width=

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑