Goran Dimovski: Avem o echipă bună care poate învinge Celje



Fundaşul macedonian al Daciei, Goran Dimovski, cunoaşte din propria experienţă fotbalul profesat în Balcani.

Aflând rezultatele tragerii la sorţi pentru runda de calificare, fotbalistul de 29 de ani a estimat şanselelupilor galbeni pentru calificarea în următoarea rundă, a caracterizat fotbalul sloven şi a menţionat că echipa antrenată de Igor Dobrovolskiy e capabilă că învingă Celje.

- Nu aş fi vrut să jucăm contra unei echipe din Slovenia sau Albania, dar n-a fost să fie aşa. Mi-am dorit să jucăm cel puţin o dată contra vreunui club din Malta sau Andora, dar nu e nimic tragic în cele întâmplate. Cred că ne va fi greu, dar trebuie să trecem în runda următoare. Avem o echipă bună, capabilă că învingă Celje.

- De ce nu-ţi doreai să jucaţi anume contra echipelor din Slovenia şi Albania?

- Pentru că echipele din aceste ţări seamănă după maniera de joc cu cele din Balcani şi sunt adepte aleunui fotbal de forţă. Ele pun accent pe capacităţile fizice. Aleargă mult, luptă - sunt nişte echipe încăpăţinate.

- Ai jucat contra echipelor slovene?

- În cupele europene - nicodată. Dar în cantonamente am jucat contra lui Maribor. Apropo, am făcut remiză atunci - 1-1. Dar cantonamentul nu se compară ca importanţă cu meciurile oficiale.

- Cum crezi, datorită căror calităţi Dacia ar putea învinge Celje?

- Acum practic nu cunoaştem această echipă, doar putem să presupunem de ce sunt în stare. Cred că din acest duel va ieşi echipa, care va avea mai multă voinţă. Pe de altă parte, noi avem mai multă experienţă. Pe site-ul lui Celje am văzut că pentru ei joacă tineri de 20-22 de ani.

- Primul meci îl veţi juca acasă - e un avantaj?

- Nu cred că e bine. Nu ne cunoaştem adversarul. În deplasare e important să nu încasăm, dar dacă vom marca, ne va fi mai simplu acasă. Dar din moment ce jucăm primul meci pe propriul teren, atunci e important să nu admitem vreun gol în porţile noastre.

 width=

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑