Moldovenii au triumfat la turneul de K-1 de la Chişinău



Luptătorul moldovean de MMA Pavel Pocatilov a câştigat centura de campion mondial bushido 2012.

Acesta l-a făcut knockout pe un sportiv din Letonia la un turneu internaţional desfăşurat la Chişinău. Pocatilov a fost desemnat cel mai bun luptător moldovean de MMA din acest an. Moldovenii au câştigat 11 din cele 13 meciuri disputate.

Pavel Pocatilov a avut nevoie de aproape 4 minute ca să-l trimită în knockout pe Pavel Sukhlov în partida pentru centura busido. Lupta s-a dat în cadrul turneului internaţional Fighting Eagles. Pocatilov i-a aplicat adversarului un croşeu de dreapta, iar letonul nu şi-a revenit.

Cea mai frumoasă victorie din luptele MMA a obţinut-o Viorel Lipa. Sportivul nostru, care cântareşte 120 de kilograme, l-a distrus pe un ucrainean. Şi in celelalte două dueluri după regulile MMA au triumfat moldovenii. Învingătorii au devenit Grigore Panfilii şi Dmitrii Capmari.

Favoritul publicului Constantin Ţuţu s-a impus la puncte în faţa olandezului Leon Miedema, care inainte de partidă se arăta foarte curajos şi sigur că va obţine o victorie la Chişinău. Victor Curtiş, Maxim Răilean şi Vitalie Matei nu au avut probleme cu adversarii. Toţi au obţinut victorii prin knockout tehnic.

O luptă frumoasă a demonstrat şi Alexandr Surkov. Sportivul de la Tiraspol nu a reuşit însa să-l pună la podea pe românul Alexandru Daniel. Toţi trei arbitri i-au acordat victoria lui Surkov. La puncte a învins şi Maxim Bolotov. Acesta a avut o partidă tensionata cu Maksym Sukachyov din Ucraina.

Seara nu a fost lipsită de surprize. Pavel Voronin a pierdut confruntarea cu un adversar olandez, iar Dorel Cristian nu şi-a putut continua lupta cu ucraineanul Sergey Kuleaba. El s-a traumatizat la un picior în runda suplimetară. Totuşi, înfrîngerea nu a fost atât de amară - Cristian a fost declarat cel mai bun luptător de K-1 din Moldova din acest an.

sursă-protv.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑