Sale Sharks - Cardiff Blues 34-33 în Heineken Cup, Vadim Cobîlaş a fost rezervă



014 octombrie 2012

Meci dramatic astăzi la Manchester, în Anglia, între Sale Sharks şi Cardiff Blues, în prima etapă a Heineken Cup la rugby.

Deşi în campionat Sale nu se simte tocmai bine, echipa fiind pe ultimul loc, meciul cu galezii de la Cardiff a fost unul extraordinar pentru coechipierii internaţionalului moldovean Vadim Cobîlaş.

Sale a fost condusă cu 17-3, iar la pauză tabela indica succesul oaspeţilor, cu 24-12. Repriza secundă a fost însă cea care a decis, iar revenirea s-a bazat în special pe loviturile de picior ale lui MacLeod, sau pe inteligenţa în joc a internaţionalului englez Rob Myler. Scorul final a fost stabilit la 34-33 în favoarea celor de la Sale, după un meci în care fiecare formaţie şi-a trecut în cont câte trei eseuri.

Internaţionalul nostru, Vadim Cobîlaş, a fost rezervă, iar conform rapoartelor oficiale, nu a fost introdus pe teren. În aceeaşi grupă a competiţiei europene, diseară, de la orele 21.00, va avea loc meciul dintre echipele franceze Toulon şi Montpellier.

Heineken Cup este cea mai tare competiţie europeană pentru echipele de club, fiind echivalentul Ligii Campionilor la fotbal.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑