Octavian Bodişteanu: Nu o putem supăra pe Iovu sau să-l nemulţumim pe Cîrîcu



Ministerul Tineretului şi Sportului nu a luat o decizie privind data când va avea loc Gala Sportului Moldovenesc. Despre aceasta a declarat pentru sports.md viceministrul Tineretului şi Sportului Octavian Bodişteanu.

- Nu am luat o decizie definitivă. Despre această urmează să se pronunţe ministrul Ion Cebanu. Noi ne gândeam în datele de 23-25 decembrie, dar rămâne ca domnul ministru să decidă, a spus Bodişteanu.

La fel acesta s-a referit la premiile de cel mai bun şi cea mai bună sportivă din 2012:

- Nu am avut niciodată probleme pe cine desemnăm sportivul anului. Este o dilemă pentru că sunt doi, ambii sunt de la aceiaşi probă, şi ambii merită. Problema este că sunt de genuri diferite. Nu o poţi supăra pe Cristina Iovu, dar nici nu poţi să-l nemulţumeşti pe Anatol Cîrîcu. Aici trebuie să fim foarte atenţi să-i împăcăm pe ambii, a mai declarat vice sportului moldovenesc.

În final Octavian Bodişteanu a spus ce aşteptări are de la anul sportiv 2013:

- Nu avem preconizate Jocuri Olimpice, însă avem programată Universiada Mondială de la Kazan, care este ca o mini-olimpiadă. Va fi un nivel foarte înalt, şi sper să avem o prezenţă onorabilă. La fel îmi doresc să evoluăm şi la Jocurile Olimpice de iarnă de la Sochi din 2014, iar în anul care vine ne pregătim de acest eveniment, a încheiat Octavian Bodişteanu.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑