Şeful sportului a avut o întrevedere cu reprezentantul Moldovei la Eurovision



Ministrul Tineretului şi Sportului Ion Cebanu, a avut astă o întrevedere cu interpretul Pavel Parfeni, care a reprezentat Republica Moldova la Eurovision Song Contest 2012 .

- A fost o onoare pentru noi să contribuim la participarea delegaţiei moldoveneşti la actuala ediţie a concursului Eurovision - a declarat ministrul Tineretului şi Sportului.

La rîndul său, Pavel Parfeni a mulţumit Ministerului pentru cheltuielile legate de organizarea turneului de promovare şi cazare pentru întreaga delegaţie.

- Dincolo de prognozele iniţiale, am reuşit să intrăm în finală şi să demonstrăm caracter. Este foarte important pentru orice domeniu, inclusiv lumea muzicii. Prin piesa interpretată am adus la Baku o rază de soare de aici, din Moldova, şi sper că le-a plăcut tuturor spectatorilor acestui grandios spectacol muzical. Oricum, muzica şi sportul reprezintă cel mai bine politicile unui stat, - a mai declarat interpretul.

Reamintim că Pavel Parfeni a participat recent la concursul Eurovision Song Contest 2012 . Pe lângă suportul din partea mai multor sponsori, deplasarea delegaţiei moldoveneşti a fost cofinanţată şi de autorităţile centrale, inclusiv Ministerul Tineretului şi Sportului care a achitat suma de 315 mii de lei. Pavel Parfeni a obţinut locul 11 la consursul muzical.

 width=

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑