Judocanii şi-au surclasat adversarii la Memorialul Ion Badrajan



025 noiembrie 2012

Câştigarea celor două medalii de bronz la Jocurile Olimpice din acest an i-au stimulat pe sportivii moldoveni.

Judocanii noştri s-au descurcat de minune la un turneu internaţional desfăşurat la Chişinău, demolîndu-şi adversarii. Luptătorii privesc cu încredere în viitor, iar unii chiar se văd concurînd la Olimpiada.

Preşedintele Federaţiei de Judo, Veaceslav Manolachi a declarat că în cazul copiilor, acest sport este la pământ, însă sportivii noştri au demonstrat că nu este totul pierdut. La Chişinău s-a organizat ediţia a patra a turneului internaţional în memoria antrenorului Ion Badrajan, iar moldovenii şi-au surclasat adversarii. Cele 7 cluburi străine venite la competiţie au rămas impresionate de nivelul sportivilor noştri.

Turneul s-a desfaşurat între luptătorii care au până la 17 ani. Competiţia din acest an a adunat circa 300 de sportivi, veniţi de la cluburi din 5 ţări. Moldovenii au luptat excelent la această ediţie, fiind reprezentaţi în finale la practic toate categoriile. Câstigătorii au primit câte 2500 de lei, iar în premiera şi antrenorii lor s-au îmbogăţit cu tot atîţia bani. Pentru organizarea turneului s-au cheltuit câteva sute de mii de lei.

sursa-protv.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑