Poliţiştii de Frontieră şi-a demonsrat califităţile de luptători



026 octombrie 2012

Strajele hotarelor moldoveneşti nu doar ştiu a ne păzi, dar şi a lupta aşa cum se cuvine.

 A şasea probă din cadrul campionatului Poliţiei de Frontieră la sambo a reunit la start 60 de luptători de la toate direcţiile regionale din ţară. Sportivii au sosit la Chişinău de la sute de kilometri şi au făcut tot posibilul pentru a nu-şi dezamăgi direcţia la care activează.

Fiecare din cele 13 echipe participante a avut dreptul să înregimenteze 7 sportivi. Luptătorii s-au duelat la toate categoriile de greutate conform regulamentului internaţional. Competiţia pe echipe a fost câştigată de Direcţia Regională Ştefan Vodă, fiind urmată de Facultatea Grăniceri din cadrul Academiei Militare Alexandru cel Bun din capitală. Podiumul a fost completat de Direcţia Regională Otaci.

Procedee spectaculoase, elemente de luptă senzaţionale şi întîlniri care s-au încheiat înainte de vreme - de toate acestea au avut parte spectatorii care au preferat să vadă competiţia pe viu. Una dintre mai superbe lupte i-a aparţinut ocupantului locului 3 al campionatului Moldovei la sambo Andrian Munteanu care şi-a învins adversarul înainte de timp.

În clasamentul pe echipe conduce Direcţia Regională Leova, urmate de ditrecţiile din Ştefan Vodă şi Ungheni. Următoarea probă din cadrul competiţia poliţiştilor de frontieră va fi cea de-a volei care va avea loc în luna noiembrie.

Источник – MOLDOVA.sports.md
Видео
Код видео Ссылка
Скачать ролик


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑