Antrenorii loturilor naţionale de judo vor fi aleşi de un consiliu al tehnicienilor



03 noiembrie 2012

Antrenorii loturilor naţionale de judo masculin şi feminin vor fi aleşi de acum încolo de un consiliu al tehnicienilor, transmite moldpres.md. Decizia a fost luată, la finele adunării anuale de dare de seamă şi alegeri a federaţiei naţionale de profil, desfăşurată la Universitatea de Educaţie Fizică şi Sport.

- Acest consiliu va fi alcătuit din antrenorii campionilor fiecărei ediţii de campionat. Ei vor fi incluşi automat în componenţa acestuia. Dacă unul dintre ei va avea mai mulţi campioni, el oricum va beneficia de un singur vot în timpul alegerilor, a subliniat la adunare preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Judo, Veaceslav Manolachi.

Antrenorii loturilor naţionale de juniori şi seniori au prezentat dări de seamă în cadrul adunării. Cele mai multe discuţii a trezit analiza făcută de antrenorul lotului de seniori, Vasile Colţa, care a pus accentul în raport pe evoluţia lui Sergiu Toma la Jocurile Olimpice de la Londra. Conform lui, asupra comportării sportivului şi-a lăsat amprenta accidentarea gravă suferită în timpul unui antrenament la începutul acestui an. Activitatea lui Vasile Colţa a fost apreciată de adunare cu calificativul satisfăcător. Aceleaşi note au fost acordate şi antrenorilor loturilor de juniori, Alexei Colin şi Mihail Ciudin.

Toţi participanţii au solicitat cheltuirea mai judicioasă pe viitor a resurselor financiare şi repartizarea lor mai corectă, atît pentru lotul de seniori, cît şi pentru cele ale juniorilor.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑