Sânmărtean e coșmarul lui Dinamo



inamo are o misiune foarte grea în etapa a doua, când dă piept cu Vaslui, echipă în faţa căreia nu a mai câştigat din 2009! Partida de pe Arena Naţională va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, duminică, de la ora 21:30. 

Gigi Mulţescu nu a început bine aventura la Dinamo. Alb-roşiii au pierdut în prima etapă la Timişoara, iar acum îi aşteaptă un meci foarte greu. Vaslui are un palmares favorabil în faţa lui Dinamo. În ultimele 8 întâlniri din precedentele patru sezoane, Dinamo a obţinut un singur punct din partidele directe cu formatia moldoveana. Ultima victorie a câinilor datează din sezonul 2008-2009.

"Avem și un adversar în fața căruia nu poți să emiți pretenții, dacă nu ești la un nivel ridicat de joc. Toată pregătirea pe această idee s-a făcut, de a spăla creierul jucătorilor, la figurat , după jocul de la Timișoara. Acum sunt emoțiile și mai mari pentru că e revenire, e Dinamo, e National Arena, dar nu vreau să transmit starea mea",spune antrenorul Gigi Mulțescu (DETALII).

Dinamo joacă primul meci din acest sezon în faţa propriilor suporteri. Partida va fi în direct la Digi Sport 1, duminică, de la ora 21:30. Dinamoviştii au pregătit bine meciul cu Vaslui şi sunt conştienţi de atuurile adversarilor. Ultimul meci de la București dintre cele două echipe s-a încheiat cu victoria vasluienilor, scor 1-0, gol Sânmărtean(VIDEO).

"De la Sânmărtean poate veni pericolul, e un jucător care driblează cu ușurință, poate să ofere pase, șutează foarte bine. E numărul 1 de la Vaslui, trebuie blocat. Vaslui e foarte bună la cornere, au jucători masivi care dau cu capul și acolo trebuie să luăm măsuri!", crede și mijlocașul Dorin Rotariu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑