2013 European Junior Championships



Campionatele Europene din seria Tennis Europe - European Junior Championships ce se desfasoara pe categoriile de varsta U14, U16 si U 18 este unul dintre cele mai importante, populare si prestigioase evenimente Europene sportive din calendarul juniorilor din lumea tenisului. In acest an campionatul se desfasoara in perioada 22 - 28 iulie in Cehia , Rusia  si Elvetia.

Loturile nationale ale RM pe aceste categorii de varste, participante la eveniment, se afla deja la destinatie si astazi urmeaza sa joace primele meciuri dupa cum urmeaza:

U14 - Pilzen Cehia.

Componenta Echipei:

Fete:

1.Zaicenco А.

2.Medvedcova V.

Baieti:

1. Vitcov A. 

2. Matcovschi M.

Capitan: Andreev A. 

Tabelurile Competitionale

 

U16 - Moscova, Rusia.

Componenta Echipei:

Fete:

1.Detiuc А.

2.Sosnovschi A.

Baieti:

1.Matvievici Е.

2.Bulat М.

Capitan: Pasticova М.

Tabelurile Competitionale

 

U18 - Klosters, Elvetia.

Componenta Echipei:

Fete:

1.Ciobanu D.

2.Soltanici A.

Capitan: Vleju V.

Baieti:

1.Cozbinov А.

2.Rudenco А.

Capitan : Helbet V.

Tabeurile Competitionale

 

 

Sportivii nostri vor concur atat la proba de simplu cat si de dublu in cadrul campionatului.

 

Federatia de Tenis din RM ureaza mult succes loturilor nationale a RM la tenis ce ne reprezinta la acest eveniment sportiv. Suntem alaturi de sportivii nostri si speram la performante rasunatoare, rezultate inalte si doar victorii.

 

De asemenea, Conducerea FTM, aduce sincere multumiri celor care au contribuit la pregatirea si realizarea deplasarilor sportivilor nostri la acest eveniment atat  de important pentru jucatori si anume companiilor sponsori si parteneri, care sustin dezvoltarea tenisului national si promoveaza inalte valori a unui stil de viata sanatos. Este vorba in primul rand despre sponsorii generali ai Federatiei de Tenis din RM  - "Fundatia Miron Shor" si "Dufremol", precum si companiile "Klassika Asigurari", "Sun Communications", "Aeroportul International Chisinau", "Fundatia pentru Dezvoltarea Tenisului in RM", compania "Boviline" si clubul de tenis "TERRATEN". Va multumim ca sunteti alaturi de noi si va suntem recunoscatori pentru investitia facuta in viitorul prosper a tinerilor jucatori de tenis din RM.

Conducerea FTM.



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑