Zinaida Jioară şi-a prezentat demisia



Astăzi preşedintele Daciei Chişinău, Zinaida Jioară şi-a prezentat demisia după cinci ani de activitate în beneficiul clubului.

Zinaida Jioară este cunoscută în fotbalul intern încă din anul 2003, ca o persoană de succes, responsabilă, un lider talentat, un etalon al femeii de afaceri moderne. Experienţa de lucru în sfera sportului-rege a ajutat-o pe doamna Jioară să administreze o echipă de fotbal, care sub conducerea ei a devenit de două ori vicecampioana Moldovei.

- Vreau să mulţumesc TUTUROR celor cu care am avut ocazia să conlucrez pe parcursul ultimilor cinci ani. Cu regret, nu toate aşteptările şi speranţele noastre au devenit realitate, dar nu se poate nega, că clubul de fotbal Dacia cu fiecare an ce trece se dezvoltă în direcţia corectă. Acest merit este atât al actualei generaţii de jucători, cât şi acelor fotbalişti care au apărat cu fidelitate culorile clubului pe parcursul celor 13 ani de la fondare.

Vreau să mulţumesc staff-ului tehnic pentru profesionalism şi acele rezultate, pe care echipa le-a arătat pe parcursul unei perioade mari de timp. În ultimii trei ani, clubul nu a ocupat un loc mai jos de cel secund şi este un merit al vostru.

Vreau să aduc mulţumiri şi tuturor acelor persoane care au lucrat alături de mine în administraţie şi împreună am făcut-o la un nivel cât se poate de înalt. Mereu am simţit că am în spate o ECHIPĂ adevărată. Alături de voi am trăit momente bune, mai puţin bune, dar acestea vor fi uitate, în amintire vor rămâne doar cele mai superbe şi frumoase momente ale colaborării.

Dragi suporteri! Aţi demonstrat fidelitate faţă de club. Vreau ca şi în continuare să fiţi alături de echipă, să credeţi în ea. Nu uitaţi că toate performanţele "dacilor" au fost obţinute şi cu ajutorul dumneavoastră. Sunteţi al 12-lea jucător. Faceţi parte din echipa noastră. Indiferent de ce se va întâmpla rămâneţi alături de Dacia. Vă mulţumesc. Am simţit mereu susţinerea şi atenţia voastră.

Sursele mass-media - un instrument foarte important în promovarea imaginii clubului. Anume voi, jurnaliştii, transformaţi evenimentele în ştiri, puneţi în discuţie cele mai actuale subiecte, analizaţi, comparaţi şi creaţi tabloul informaţional al zilei. Voi sunteţi cei mai duri critici, dar şi prieteni buni. Vă apreciem pentru obiectivitate, onestitate şi integritate. Vă voi fi întotdeauna recunoscătoare pentru critica corect primită.

Nu regret nici un minut cât am fost în cadrul echipei «Dacia». Încă o dată mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine, cât am fost alături de voi. Nu voi uita asta niciodată. Ştiu că pentru Dacia am lucrat foarte mult şi am făcut-o din inimă. Vă Doresc mult succes şi numai bine!

 /></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑