Jurnaliştii din Moldova - locul 2 la Balcaniada din România



Moldova s-a clasat pe locul doi la Balcaniada jurnaliştilor sportivi, care s-a desfăşurat în România. Evoluţia selecţionatei din ţara noastră a fost apreciată de preşedintele Asociaţiei Presei Sportive din România, Dumitru Graur.

Echipa ziariştilor moldoveni a pierdut în finala Balcaniadei jurnaliştilor sportivi în faţa reprezentativei similare a României cu scorul de 1-5.

"Ne-a lipsit concetrarea şi am încasat rapid trei goluri. Este doar vina noastră că am pierdut, dar ne luăm revanţa anul viitor", a declarat jurnalistul din Moldova Nicu Timofti.

Competiţia organizată de Asociaţia Presei Sportive din România s-a disputat în oraşul Buşteni.

"Încă o dată s-a confirmat valoarea selecţionatei ziariştilor din ţara vecină, fraţii noştri de peste Prut", a spus jurnalista Dumitru Graur.

Printre participanţii turneului s-a numărat şi fostul portar al formaţiilor Brugge, Olympiakos Pireu, dar şi al naţionalei Croaţiei, Tomislav Butina.

"Îmi place ideea organizării unui astfel de turneu. Sunt momente plăcute pentru mine, dar şi pentru prietenii mei", a specificat portarul Croaţiei, Tomislav Butina.

Invitatul special al turneului a fost legenda fotbalului românesc şi dar candidatul la şefia Federaţiei Româneşti de fotbal, Gheorghe Popescu.

"Moldovenii sunt fraţii noştri de peste Prut şi nu putem avea decât o relaţie extra ordinară cu Federaţiei Moldovenească de fotbal. Echipa mea are programate o serie de evenimente, iar una dintre destinaţii este Chişinăul", a spus ex-fotbalist României Gheorghe Popescu.

La Balcaniada de minifotbal a jurnaliştilor sportivi au participat opt echipe din şapte ţări.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑