Ilie Stan: "Mai avem mult de muncă..."



FC Vaslui a trecut de Rapid cu 2-1 în prima etapă a Ligii I, după o primă repriză excelentă a moldovenilor. Ilie Stan admite însă că echipa sa a avut o evoluție sub așteptări în repriza secundă și așteaptă în următoarele etape mai multă constanță în joc.

"Sunt bucuros de cele trei puncte, dar nu de modul în care am jucat în repriza a doua. În prima repriză, noi am dat goluri, am avut ritm, ocazii, am pus presiune. În partea a doua am luat un gol stupid și nu ne-am mai revenit. Nu am mai pus presiune pe adversar și ne-am relaxat. Avem mult de muncă, important este ca jucătorii să înțeleagă ce vrem să jucăm. Rapid a fost destul de motivată după un cantonament foarte scurt. Au avut puține rezerve, dar probabil că se vor pune pe picioare și vor pune probleme în următoarele etape", a spus Ilie Stan, la "Fanatik Show", pe Digi Sport 1.

"Sper ca în următoarele etape jocul să aibă consistență 90 de minute, iar punctele să ne ajute la o prezență în Europa. Cu Dinamo va fi un joc deschis, ei vin răniți după meciul de la Timișoara. Echipa mai pragmatică va câștiga. Mai am nevoie de un fundaș dreapta, de încă un mijlocaș, sper să rezolvăm transferurile în următoarele zile", a mai afirmat antrenorul Vasluiului.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑