Violenţe între suporterii Boca Juniors



Noi violenţe cu victime în Argentina! Doi suporteri au fost ucişi în timpul unui schimb de focuri între două grupuri rivale de suporteri din Buenos Aires, ambele ale clubului de fotbal Boca Juniors. Incidentul a avut loc la stadionul clubului San Lorenzo, înaintea unui meci amical dintre cele două echipe.

Potrivit martorilor, au fost trase circa o sută de focuri de armă.Meciul a fost suspendat, iar după intervenţia poliţiei a fost arestat un singur fan, care avea asupra sa armă.

"După incidente, m-a sunat mama, pentru că fratele meu mereu venea la meciuri. Ne-am pornit ambele aici. Poliţia ne-a spus iniţial că e viu, dar a fost bătut. Dar, când am ajuns, am aflat că a murit", a spus sora unul suporter împuşcat.

"Am auzit la radio că fiul meu a murit. Ştiam că va avea de suferit din cauza fotbalului, dar nu m-am aşteptat la aşa ceva. Fanii lui Boca sunt nişte trădători", a menţionat tatăl unui suporter împuşcat.

După aceste incidente, preşedintele clubului Boca Juniors, Daniel Angelici, a acuzat autorităţile de lipsă de atitudine faţă de problema huliganilor din fotbal.

În 2013, numărul deceselor pe stadioanele din Argentina a ajuns la patru persoane. Federaţia locală de fotbal a anunţat că aceste violenţe nu vor influenţa calendarul competiţiilor, iar noul sezon va începe pe 2 august

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑