Reunire cu iz de petrecere



După doi ani de așteptări, Craiova "respiră" din nou fotbal. Ba oltenii au chiar două echipe, una a lui Adrian Mititelu și una a oficialităților locale.

FC Universitatea Craiova, formație patronată de către Adrian Mititelu și totodată cea care a fost dezafiliată în iulie 2011, susține că aceasta este adevărata echipă a oltenilor. Prima acțiune a avut loc luni seară, când fotbaliștii s-au reunit în inima Olteniei.

Totul s-a terminat cu o petrecere organizată la Restaurantul "Perinița" din Craiova. În frunte cu Dorel Stoica și cu Frăsineanu, fotbaliștii noii echipe au cântat mai multe melodii reprezentative pentru galeria juveților. La un moment dat, și Adrian Mititelu, finanțatorul oltenilor, a dat tonul distracției, acesta neezitând să cânte live la microfon cântecele tradiționale ale echipei din Bănie.

"Noi suntem pregătiți de primul antrenament sperăm ca acesta să fie pe Ion Oblemenco acolo unde este casa noastră și unde am investit foarte mulți bani. Îi așteptăm pe suporteri, nu vreau să instig pe nimeni, noi ne vom prezenta la stadion la ora 18:00, și vrem să ne antrenăm", a spus Mititelu, citat de www.lupamea.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑