Steliștii au dat la Skopje peste Pancev



Steaua a avut parte de o surpriză plăcută la Skopje. Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a fost întâmpinată în capitala Macedoniei de unul dintre numele mari din fotbalul macedonean.

Este vorba de Darko Pancev, fostul atacant al lui Vardar, Steaua Roşie şi Inter, câştigător al Ghetei de Aur în 1991. Pancev se simte legat de fotbalul românesc graţie prieteniei cu Miodrag Belodedici din perioada petrecută la Steaua Roşie, unde au câştigat împreună Cupa Campionilor, în 1991. 

"Belodedici era, după 30 de ani, mai bun decât Beckenbauer. A fost un fundaș cu minte, cu o inteligență deosebită, care organiza linia de fundași. A avut o mentalitate de adevărat învingător, a fost un fotbalist foarte serios. A contat foarte mult venirea lui Steaua Roșie în anul în care am luat trofeul Cupei Campionilor", a spus Pancev.

Fostul atacant al celor de la Crvena Zvezda nu crede însă că Vlad Chiricheș, cel mai bine cotat jucător al roș-albaștrilor în acest moment, poate fi comparat cu Belodedici.

"Steaua București era o echipă mare atunci și este și acum unul din numele importante ale Europei, dar nu cred că jucătorii de acum se pot compara cu cei de pe vremuri, mai ales în ceea ce-l privește pe Belodedici".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑