Gică Popescu



Fostul căpitan al echipei naționale și, momentan, singurul candidat anunțat la președinția FRF pentru alegerile din vara viitoare, Gheorghe Popescu, a explicat, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT la emisiunea "Fotbal Club" de la Digi Sport, de ce crede că poate conduce fotbalul românesc.

Popescu a profitat de ocazie și pentru a-i răspunde lui Ioan Niculae, președintele celor de la Astra, cel care a spus că "Baciul" se bazează pe imaginea lui Hagi (DETALII AICI).

"Mi-a făcut un mare bine domnul Niculae. Eram chiar la sala de forță și nu mai alergasem de mult pe bandă. Intervenția de la televizor a durat 65 de minute și, cum am vrut să ascult integral interviul, pot spune că m-a ajutat pentru că m-a băgat într-o formă incredibilă.

Lăsând gluma la o parte, Niculae este un om extrem de important în fotbalul românesc, care a transformat o echipă ce se bătea la retrogradare într-una europeană cu șanse chiar la campionat. Astfel de reacții nu fac decât să mă motiveze", a spus Popescu.

Gică a spus apoi că n-are nevoie de nimeni pentru a-și face imagine și că se bazează exclusiv pe realizările personale. 

"Nu pot fura imaginea lui Gică Hagi. Rezultatele mele nu i se datorează lui Hagi, n-am ajuns căpitan la Barcelona datorită lui Hagi. Sigur, Hagi a fost un jucător extrem de important la echipa națională, dar și noi ne-am remarcat atunci.

Ioan Niculae exagerează, dar eu am ambiția de a câștiga președinția FRF, pentru că știu că în acel caz, domnul Niculae va recunoaște public că a greșit față de mine", a mai spus Popescu la Digi Sport.

Actualul om de afaceri a explicat și care mai este situația cu Școala de Fotbal de la Craiova.

"Timp de 16 ani am finanțat acest proiect exclusiv din banii mei. Am știut de la început că nu va fi un centru de profit, ci doar ceva de suflet. Până să facă Hagi Academia de la Constanța, școala mea era numărul 1. După 16 ani, le-am spus celor de acolo să se autofinanțeze, ceea ce evident n-au putut. După trei luni s-a declanșat insolvența.

Dar, din toamnă, mă întorc iar cu finanțarea. Oricum, nu asta contează. Am 20 de ani de experiență, suficientă pentru a conduce fotbalul românesc", a conchis Popescu la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑