Alexa îi face portretul lui Uhrin jr



Steaua se pregătește de dubla cu Dinamo Tbilisi, din turul trei preliminar al UEFA Champions League. Dușan Uhrin jr. revine în România, iar Dan Alexa, fostul elev al acestuia de la Timișoara, avertizează asupra tacticii pe care antrenorul ceh o va folosi contra echipei lui Reghecampf.

"La cum îl cunosc eu pe Uhrin, el nu joacă după adversar, filozofia lui este jocul direct și să ducă repede mingea în față. La Timișoara a folosit doi atacanți, un sistem 4-4-2, mereu miza pe presing și încerca să pună presiune pe fundașii centrali. Vrea să își domine adversarul fizic, este realist, mereu privește înainte, are o mentalitate sănătoasă și dă încredere echipei. Uhrin jr. pune accent pe contact, pe angajament", a spus Alexa, la "Fotbal Club", pe Digi Sport 1.

"Steaua arată foarte bine, este cea mai bună echipă a camp, și-au intrat repede în formă și asta spune multe despre lotul ei. Noi am eliminat Șahtior, care câștigase Europa League, așa că în fotbal se poate întâmpla orice. Totuși, cred că stilul lui Dinamo Tbilisi o avantajează pe Steaua", a mai afirmat Alexa.

Dan Alexa, în prezent în Cipru, la Anorthosis Famagusta, nu a uitat de fotbalul românesc. Ultima echipă pentru care a evoluat mijlocașul defensiv a fost Rapid, între 2011 și 2012.

"Am ținut cu Timișoara în derby-ul cu Dinamo, eu mă bucur că este din nou acolo echipă în prima ligă, dar îmi pare rău că suporterii din galerie nu sunt aproape".

La începutul intervenției sale, Dan Alexa a vorbit despre returul din Europa League de la Nicosia, dintre Omonia și Astra

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑