Nicolae Cristescu a anunțat când se bate Rapid la titlu



Rapid a pierdut în prima etapă, în deplasare la Vaslui, scor 1-2 (VIDEO AICI), însă nu dezarmează. Giuleștenii și-au luat o parte dintre salariile restante, dar și prima promisă pentru câștigarea barajului cu Concondia Chiajna, astfel că jucătorii se pot concentra din ce în ce mai mult pe activitatea din teren.

Nicolae Cristescu a dezvăluit acest lucru în cadrul emisiunii "Fanatik Show" și a făcut o analiză a primului meci disputat de Rapid, sub conducerea sa. 

"Am plătit câteva salarii restante, mare parte din datorii, care oricum nu ne aparțineau. De asemenea s-au plătit și primele de la baraj. Echipa nu am definitivat-o, mai avem de făcut câteva transferuri. În prima etapă am avut o echipă încropită în câteva zile. Cu toate acestea nu ne-am făcut de râs, mai mult, am dominat repriza a doua.", a spus Cristescu. 

Omul de afaceri a trasat obiectivul pentru acest sezon și a anunțat când se va putea lupta din nou Rapidul pentru câștigarea Ligii I. Cristescu a vorbit de asemenea și despre planurile clubului giuleștean, care include și construirea unei școli de fotbal.

"Vrem să terminăm în prima jumătate a clasamentului acest tur, mă mulțumește o clasare între locurile 5-7 până la iarnă. Mai jos de locul 5 nu terminăm campionatul. Este un obiectiv îndrăzneț, dar realizabil.

În maxim 3 ani ne putem bate la titlu. Avem un proiect bun și viabil. Mai deținem alte două baze solide în afara celei de la Pro Rapid. Una este de la Titu, unde avem un bazin olimpic și o sală de sport, două terenuri de iarbă și două sintentice. Vrem să facem o academie de fotbal, să creștem cât mai mulți copii.", a spus Nicolae Cristescu, la "Fanatik Show". 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑