Nistor: "Avem o echipă mai tare decât anul trecut"



Pandurii s-a calificat fără emoții în turul III preliminar din Europa League, după victoria cu 4-0, obținută în fața Levadiei Tallinn(VIDEO AICI). 

Unul dintre cei mai buni jucători ai gorjenilor a fost și de această dată Dan Nistor, autorul pasei de gol de la prima reușită a serii. Aflat la prima dublă în cupele europene, mijlocașul a fost impresionat de atmosfera creată de fanii Pandurilor. 

"A fost un meci frumos și sper să facem un meci bun și mai departe, împotriva lui Hapoel. Până atunci avem un meci greu cu o contracandidată la cupele europene - Petrolul. Sper să facem un meci bun și să câștigăm toate cele trei puncte.", a spus Nistor, la "Digi Sport Special". 

Cu toate că a fost aproape de un transfer în mai multe rânduri, fotbalistul de 25 de ani nu s-a arătat afectat de ratarea acestuia. Din contră, mijlocașul dă asigurări că se simte perfect la Târgu Jiu și își face planuri cu Pandurii.

"Sper să câștigăm cât mai multe puncte pentru România și să redevenim ce am fost odată. Mă bucur că toate echipeie românești au câștigat astăzi.

Ma simt foarte bine aici, e o familie frumoasă, ne simțim foarte bine și vă spun că Pandurii va fi mai o echipă mai bună în acest an decât a fost anul trecut.", a spus mijlocașul vicecampioanei.

În turul următor din Europa League, gorjenii vor întâlni formația Hapoel Tel Aviv. Duelul cu israelienii va avea loc la Cluj, pe stadionul Universității. Nistor deplânge lipsa suporterilor la acel meci, dar speră că în tribune vor fi prezenți cât mai mulți spectatori.

"Pentru noi e un dezavantaj că jucăm la Cluj, dacă e să ne gândim la suporterii noștri. Sperăm că ei vor veni și la Cluj, în număr cât mai mare, chiar dacă deplasarea este una lungă.", a încheiat Nistor. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑