Maxim: "Mi-aș dori un adversar din România"



Alexandru Maxim s-a bucurat și el din Germania pentru victoria obținută de Pandurii cu Levadia Tallinn. Jucătorul lui VFB Stuttgart nu își dorește să dea peste vreo echipă din România, în drumul gorjenilor spre grupele UEFA Europa League.

Finalistă a Cupei Germaniei, Stuttgart va intra direct în play-off-ul Europa League, din postura de cap de serie.

"Eu mă așteptam ca Pandurii să câștige lejer cu Levadia. Am urmărit și victoria cu Brașov, sunt surprins de forma lor bună, mai ales că sunt la început, au jucători noi. A fost un succes fără drept de apel, chiar dacă relațiile nu sunt închegate. A fost un meci de antrenament cu Levadia, va fi mult mai greu de acum, pentru că în această competițe se poate întâmpla orice", a spus Maxim, la "Digi Sport Special".

Maxim a ținut să vorbească și despre acuzele care i s-au adus de la club, din cauza problemelor fizice.

"Am avut ceva probleme la testele fizice, am puțin mai slab decât restul jucătorilor. Preparatorul fizic m-a pus la punct, am fost apt pentru următorul joc, pe care de altfel l-am și jucat. Pregătirea de vară este cu totul diferită, am avut o perioadă dificilă în ultimele două săptămâni, totul a fost nou pentru mine, acum am inceput deja să mă simt mult mai bine, nu mai am probleme. Am făcut și la început când am venit teste fizice, nu stăteam bine, veneam după vacanță, a fost o perioadă de pauză. Alături de preparatorul fizic am muncit însă foarte mult și m-am pus la punct. Antrenamentele au un alt ritm față de cele din România", a mai afirmat Maxim.

Alexandru Maxim a vorbit și despre obiectivele care îl așteaptă în al doilea sezon de la Stuttgart.

"În campionat ne dorim să terminăm mult mai sus, în sezonul trecut am avut probleme. Am văzut amicalul lui Bayern cu Barcelona, s-au întărit și mai mult, cred că și acum sunt principalii favoriți la titlu. În Germania fiecare meci este care pe care, ultimele echipe din clasament pot câștiga oricând. Vrem și în Europa League cât mai departe, iar în Cupa Germaniei să jucăm finala. Mi-aș dori doar în grupele din Europa League un adversar România, nu în play-off", a încheiat Maxim.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑