Cristescu: "În 2-3 săptămâni vom arăta altfel!"



Unul dintre noii patroni ai Rapidului, Nicolae Cristescu, cel care a dus lupte seculare cu George Copos pentru cedarea echipei, și-a exprimat părerea despre jocul echipei în etapa a II-a, cu Viitorul (1-1 VIDEO). Cristescu nu se poate mulțumi cu un singur punct, dar este optimist în ceea ce privește exprimarea pe teren a elevilor lui Marian Rada:

"Nu pot să fiu mulțumit cu un punct acasă, dar ceea ce este îmbucurător este că echipa începe să miște. Se vede lipsa de omogenitate, dar este ceva normal, n-au făcut pregătirea împreună. Ne așteptam să ne fie greu cu acest meci, ne așteptam să fie la fel și la următorul meci. Avem un proiect bun și viabil, în maximum 2-3 săptămâni echipa va arăta cu totul altfel. Nu mai vorbim despre primăvară! Avem în vedere jucători de valoare, plus că ne bazăm pe acești copii deosebiți care vor crește alături de Emil Dică, de Pancu, sufletul echipei. Cu siguranță vom crește", a spus Cristescu ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

Tot în emisiunea Digi Sport Special, Cristescu a lămurit situația jucătorilor Octavian Abrudan și Cristian Oros, care au jucat barajul cu Chiajna, dar au plecat cu scandal din Giulești (DETALII)

"Noi ne-am păstrat 100% promisiunea pe care am făcut-o jucătroilor. Am acordat acea primă tuturor jucătorilor. Am primit o listă din partea antrenorului. Cu Abrudan și Oros am avut o înțelegere mai mult decât onorabilă: să rămână la echipă cu același salariu, cu posibilitatea de transfer fără pretenții la bani din partea clubului. Ei au plecat în condiții neortodoxe, ați văzut și ce declarații a făcut Abrudan (DETALII). Foarte urât! Nu poți să premiezi oamenii care nu fac cinste Rapidului, dezertorilor. Ei sunt niște dezertori. La echipă este o atmosferă destinsă, bună. Lui Grigore și Herea le-am făcut aceleași promisuni, pe care le-am respectat", a explicat Nicolae Cristescu.

Întrebat când se așteaptă să vadă Rapidul la potențial maxim, finanțatorul din Giulești s-a limitat să declare: "Este destul de greu să stabilim un termen, pentru că sunt jucători care se cunosc de maximum o săptămână. Speranța noastră, ca și valoare a Rapidului, va fi din retur. Noi nu predăm armele, mergem să câștigăm fiecare meci. Ca de fiecare dată, fanii sunt minunați, ei știu că trecem printr-un moment greu, că e aproape imposibil să faci o echipă competitivă pe loc".

 /></p>
<p><em></em></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑