Henrique Luvannor vrea să evolueze



Brazilianul echipei Sheriff Henrique Luvannor vrea să evolueze pentru naţionala Moldovei! Acesta este căsătorit cu o moldoveancă şi, în curând, va primi cetăţenia ţării noastre. Mai mult, Luvannor a învăţat deja şi versurile imnului Moldovei.

"Dacă voi fi convocat la naţională, voi accepta fără probleme. Voi încerca să vă ajut", a declarat Henrique Luvannor.

Luvannor a explicat de ce este gata să joace pentru Moldova şi nu pentru ţara în care s-a născut.

"La naţionala Braziliei e foarte greu să ajungi. Eu evoluez în Campionatul Moldovei, dacă jucam în altă ţară, aveam şanse. Atât timp cât joc în Moldova, nu am nicio şansă", a precizat fotbalistul.

Conform oficialilor de la FMF, Luvannor nu este singurul fotbalist care ar putea fi naturalizat.

"Toată societata fotbalistică de la noi este gata ca să fie naturalizaţi fotbalişti. Aşa face şi Rusia, care naturalizează fotbalişti moldoveni, cum este Lambarschi. Am văzut încă un atacant de la Milsami. Guilherme a demonstrat că poate juca", a menţionat vicepreşedintele FMF, Ion Testemiţeanu.

Brazilianul Luvannor este căsătorit cu o moldoveancă din Varniţa. Cei doiau împreună o fetiţă de trei luni. Luvannor a depus actele pentru a primi cetăţenia Moldovei. Fotbalistul, în vârstă de 23 de ani, joacă la Sheriff din 2011, iar anul trecut şi-a prelungit contractul pe încă cinci ani.

Foto: www.moldova.sports.md

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑