Din ciocnirea cu Gavra



Rapid nu a reuşit încă să obţină prima victorie în noul sezon din Liga 1, giuleştenii fiind obligaţi să se mulţumească în etapa a doua doar cu un rezultat de egalitate, pe teren propriu, împotriva Viitorului (1-1 - VIDEO AICI).

Formaţia lui Marian Rada a primit o veste proastă înaintea derby-ului de sâmbătă cu Steaua, de pe Arena Naţională. Ionuţ Voicu s-a accidentat grav în partida cu formaţia lui Gheorghe Hagi, iar rezultatul analizelor ulterioare partidei este clar: jucătorul şi-a spart timpanul.

Faza accidentării lui Voicu s-a petrecut în minutul 90, la un duel petrecut în jumătatea rapidistă. Fundaşul rapidist a vrut să lovească mingea cu capul, dar în acel moment s-a ciocnit cap în cap cu Cristian Gavra.  

În urma impactului, ambii au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cel mai şifonat a ieşit Voicu, rapidistul spărgându-şi timpanul. Medicii îl sfătuiesc să se opereze, caz în care ar lipsi o lună. Dacă va alege să sufere intervenţia în această săptămână, fundaşul va pierde duelul de sâmbătă cu Steaua, însă el are şi varianta amânării operaţiei până săptămâna viitoare. 

FAZA ACCIDENTĂRII LUI IONUŢ VOICU ŞI CRISTIAN GAVRA:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑