Jucătoarele naţionalei Germaniei s-au întors acasă



Jucătoarele naţionalei Germaniei s-au întors acasă, după ce au cucerit titlul European în Suedia. Nemţoaicele au câştigat pentru a şasea oară consecutiv competiţia continentală, după ce au învins în finală selecţionata Norvegiei.

Fotbalistele naţionalei Germaniei au fost întâmpinate ca adevărate eroine la revenirea în ţară de la Campionatul European. Cu medaliile la gât şi trofeul în mână, campioanele au cântat în faţa mulţimii.

"Desigur, suntem foarte mândre de acest succes. Nimeni nu a crezut că vom ajunge atât de departe. Sunt foarte fericită",  a declarat antrenoarea Germaniei, Silvia Neid.

"Să nu uităm că avem o echipă tânără, care nu are experienţă. Chiar şi aşa, am reuşit să câştigăm acest turneu", a precizat portarul Germaniei, Nadine Angerer.

Germania a câştigat pentru a opta oară titlul european, după ce a învins în finală Norvegia, cu scorul de 1-0. Finala de la Solna a înregistrat un record de asistenţă la un meci din cadrul Campionatului European la fotbal feminin. Pe "Friends Arena" au asistat, în total, 40 de mii de spectatori.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑