Steliștii sunt sfătuiți de o mare glorie



Steaua are parte în această seară de un meci foarte important la Tbilisi, iar roș-albaștrii sunt sfătuiți de la distanță de o fostă mare glorie ce anume trebui să facă pentru a trece cu succes de georgieni în dubla manșă din turul 3 preliminar.

"Voi ține cu toate echipele românești. Voi ține cu ele, să facă totul foarte bine și să ne aducă puncte. Steaua trebuie să fie atentă, deoarece georgienii sunt foarte buni pe contraatac. Au fotbaliști foarte buni, au tehnică și viteză foarte bune. Dacă nu stai bine în teren, îți fac probleme.

Când joci în deplasare trebuie să-ți tratezi adversarul cu respect. Dinamo Tbilisi e o echipă mare, cu experiență în cupele europene. Cred că cel mai important lucru pentru Steaua este să marcheze. Chiar dacă ia gol, important e să marcheze, cu ideea asta trebuie să intre pe teren", a spus Gheorghe Hagi în direct la Digi Sport, în cadrul Fotbal Club.

Hagi nu împărtășește ideea că italianul Piovaccari ar fi un transfer ratat de Steaua. "Regele" crede că atacantul adus în această vară va fi un real câștig pentru echipa lui Laurențiu Reghecampf, spunând că acesta i-a atras atenția:

"În Italia, chiar și în Serie B, jucătorii au cultură tactică și sunt bine pregătiți. Deși nu-l cunosc pe Piovaccari, mi-a lăsat o senzație de fotbalist de gura porții, este un jucător căruia îi place să marcheze. Nikolic e alt tip de jucător, are alte calități".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑