Finală fără istoric la turneul de Mare Şlem



07 июля 2013

ranţuzoaica Marion Bartoli a câştigat astăzi cea mai prestigioasă competiţie de tenis din lume, după ce a învins-o în finală pe germanca Sabine Lisicki. În urma acestei victorii, Bartoli şi-a asigurat o primă de doua milioane de euro.

 

Finala din acest an de la Wimbledon a opus numarul 15 mondial, Marion Bartoli si tenismana de pe pozitia a 24-a, Sabine Lisitki. Jucatoarea din Franta a castigat primul set cu 6 la 1 dupa numai 30 de minute. In setul al doilea, Bartoli a condus cu 5 la 1, insa Lisitki a reusit sa se apropie la un singur punct. Pana la urma, frantuzoaica a invins cu 6 la 4 si a castigat pentru prima data in cariera un turneu de Mare Slem.


Finalista la Wimbledon in 2007, Bartoli va incasa o prima de doua milioane de euro din partea organizatorilor, in timp ce Lisitki va obtine de doua ori mai putin. Maine se va disputa finala turneului masculin. Liderul mondial Novak Djokovic il va intalni pe favoritul publicului, Andy Murray. Scoţianul l-a invins aseara in patru seturi pe polonezul Jerzy Janovicz.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑