Contra dă amenzi după 4-0 în Feroe



Petrolul s-a calificat en-fanfare în turul III preliminar al Europa League, după 7-0 la general cu feroezii de la Vikingur. 

În ciuda "hattrickului" semnat de Hamza și a golului reușit de Grozav, au fost și jucători de la Petrolul care l-au nemulțumit pe antrenorul Cosmin Contra în returul din Insule. Este vorba de fundașul brazilian Guilherme Sitya, care a încasat un cartonaș galben în minutul 84 al partidei, pentru proteste.

Cum avertismentele sunt contorizate de UEFA, Contra s-a enervat pe gestul necugetat și inutil al elevului său, astfel că sud-americanul are toate șansele să fie amendat, după cum a declarat Contra la "Fotbal Club", ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. În afară de povestea meciului cu Vikingur, fostul fundaș al naționalei a vorbit și despre viitorul adversar al prahovenilor, Vitesee Arnhem:

"A vândut un atacant cu 30 de milioane. Le-am văzut ultmele 3-4 meciuri din finalul campionatului. Sunt puternici, au doi jucători extraordinar de buni pe benzi, un jucător în spatele vârfului care poate să-i țină locul lui Bony fără probleme. Au un Janssen, jucător cu mare experiență. E o echipă foarte grea, dar eu sunt încrezător și poate că nu suntem cu 50-50% șanse, dar mie îmi convine statutul de outsider. Sunt sigur că îi voi mobiliza pe băieți pentru acest meci", a declarat Contra la Digi Sport.

El s-a referit și la situația noilor achiziționați, Camara și Dore, care sunt deja la dispoziția sa: "Noilor transferați le-a venit cartea verde, îi voi avea încă de la meciul cu Pandurii. Din punct de vedere fizic nu sunt încă la nivelul celorlalți jucători".

Luni, de la ora 20:45, Petrolul întâlnește Pandurii Târgu Jiu, în ultimul meci al etapei a doua din noul sezon al Ligii 1. În prima etapă, ambele formații s-au impus. În Europa League, "lupii" joacă pe 1 și 8 august.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑