Boston Bruins a pierdut al doilea meci consecutiv, pe teren propriu, cu New York Islanders



 

Boston Bruins, Montreal Canadiens şi Los Angeles Kings dezamăgesc în NHL! Cele trei echipe au încheiat anul cu serii de înfrângeri de cel puţin două meciuri. În schimb, Anaheim Ducks a revenit pe prima poziţie în clasament, după ce a învins în ultimul meci formaţia San Jose Sharks.

Campioana din 2011, Boston Bruins a ajuns la a doua înfrângere consecutuvă în NHL după ce a pierdut pe teren propriu în faţa formaţiei New York Islanders, scor 3-5. După două perioade, scorul a fost egal, 3-3, iar meciul a fost decis de John Tavares, care a marcat o dublă în perioada a treia.

Şi Montreal Canadiens a ajuns la a doua înfrângere consecutivă, după ce a pierdut meciul din deplasare cu Carolina Hurricanes, scor 4-5. Gazdele şi-au asigurat victoria abia în prelungiri, atunci când rusul Alexander Semin a marcat golul de aur.

Într-o situaţie şi mai dezastruoasă a ajuns Los Angeles Kings. Echipa din California a ajuns la a patra înfrângere la rând, după ce a pierdut meciul din deplasare cu Dallas Stars, scor 2-3.

Un rezultat mult mai bun a fost obţinut de Anaheim Ducks, care a învins San Jose Sharks cu 6-3, fiind singura echipă care a marcat mai mult de cinci goluri. După acest succes, Anaheim a revenit pe prima poziţie în clasamentul NHL, cu 63 puncte acumulate în 42 de meciuri.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑