LIVE Baia Mare, debut în grupele principale ale Ligii Campionilor, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 (ora 15:00)



01 февраля 2015

 

 **LIVE VIDEO** Baia Mare, debut în grupele principale ale Ligii Campionilor, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 (ora 15:00)

HCM Baia Mare joacă pentru prima oară în istorie în grupele principale ale Ligii Campionilor! Baimărencele debutează astăzi, în deplasare cu nordicele de la Savehof, iar antrenorul Tone Tiselj și-a pregatit elevele ca la carte.

Tehnicianul sloven nu l-a uitat nici pe predecesorul său, Costică Bucesci, cel căria îi mulțumește că a adus echipa până aici.

"Acum suntem mult mai disciplinate în aparare și în atac, pentru că Tone știe ce să facă. Eu am mai lucrat cu el în acest sistem.", a spus Elena Gjeorgjievska, macedoneanca de la HCM Baia Mare.

"Ne aștepată un meci foarte greu în Suedia, însă noi pregătim acest meci de foarte mult timp și consider că suntem pregătite să facem un rezultat bun.", a declarat și Timea Tătar.

"Rezultatele de anul trecut sunt fanatastice, sunt cele mai bune din istoria echipei, iar pentru calificare trebuie să îi transmit 'multumesc' fostului antrenor, Costică Buceschi. E primul meu meci cu Baia Mare în Champions League. Pentru mine e foarte important pentru că voi vedea cum reacționează jucătoarele mele într-o competiție așa importantă.", a spus Tone Tiselj, tehnicianul băimărencelor.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑