Primele imagini cu Ţucudean în cantonamentul campioanei. Cum a trăit amicalul Stelei cu Sturm



01 февраля 2015

 

**VIDEO** Primele imagini cu Ţucudean în cantonamentul campioanei. Cum a trăit amicalul Stelei cu Sturm

George Ţucudean este cel mai important transfer din ofensiva Stelei în pauza de iarnă. După Gabi Tamaş, atacantul de 23 de ani a devenit al doilea dinamovist care a ajuns la rivala din Ghencea.

Vârful va purta tricoul cu numărul 29 şi a fost împrumutat de gruparea bucureşteană de la Charlton pentru următoarele 18 luni, cu opţiune de cumpărare.

Ţucudean s-a alăturat vineri seară noilor săi colegi şi a urmărit de pe bancă amicalul pierdut de Steaua în faţa lui Sturm Graz, cu 0-2. Atacantul şi-a petrecut majoritatea timpului alături de prietenul său, Srgian Luchin, cu care a fost coleg în "Ştefan cel Mare" în perioada 2011-2013.

Tamaş a văzut şi el disputa din Antalya, acolo unde "roş-albaştrii" se află în cantonament până pe 9 februarie. Fundaşul de 31 de ani nu a evoluat încă niciun minut pentru bucureşteni, dar Costel Gâlcă îi pregăteşte debutul oficial la Steaua, chiar în derby-ul cu Rapid, care se va disputa pe 21 februarie şi va fi transmis în direct de Digi Sport.

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.


></a></strong></strong></span></p><p><span style=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑