Organizatorii Campionatului Mondial au scos în vânzare renumitele reviste cu stickere (VIDEO)



 

Unul dintre evenimentele fotbalistice cele mai aşteptate ale anului, Cupa Mondială din Brazilia se află, în continuare, în centrul atenţiei, de data aceasta şi datorită uneia dintre cele mai importante colecţii Panini, legendara companie de manufactură. Aceasta a publicat un nou album cu stickere pentru Campionatul Mondial din această vară, iar acesta pare mult mai complex decât ediţia precedentă.

Suporterii care sunt în aşteptarea Mondialului din Brazilia au un nou motiv de bucurie. Organizatorii competiţiei au scos în vânzare renumitele reviste cu stickere, iar datorită producătorului acestora, companiei Panini, fanii vor avea posibilitatea să colecteze cartonaşe cu chipul favoriţilor.

"Acest lucru îi implică practic pe toţi suporterii şi colectorii în desfăşurarea Cupei Mondiale. Din acest motiv, FIFA a dat mare importanţă albumului. Este ceva care va apropia fanii între ei, pentru că ei vor aduna aceste stickere, vor vorbi despre jucători, vor face schimb de autocolante", a declarat preşedintele companiei Panini din Brazilia, Jose Eduardo Martins.

De data aceasta, revista va include şi secţiunea cu stadioanele care vor găzdui meciurile din Cupa Mondială. Şi, cu toate că nu toate arenele erau gata în timpul realizării acestui album, preşedintele companiei producătoare spune că toate pozele sunt reale.

"Nu toate stadioanele sunt finisate, dar FIFA a decis că noi trebuie să folosim pozele acestora. Nu am putut face rost de aceste poze şi din acest motiv, pe parcursul realizării acestui album, la stadioanele care nu au fost încă gata am fost obligaţi să cumpărăm ilustraţiile de la companiile care le furnizează către FIFA", a mai adăugat Martins.

Compania Panini a realizat albumele pentru Campionatul Mondial, dar şi alte competiţii importante, printre care şi Liga Campionilor, din 1970 încoace. Potrivit acestora, în 2012 compania a avut vânzări de 825 milioane de dolari în 110 ţări ale lumii.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑