Alex Chipciu poate pleca de la Steaua, dacă-și revine și joacă bine. "Luăm 4 milioane de euro pe el!"



 

**VIDEO** Alex Chipciu poate pleca de la Steaua, dacă-și revine și joacă bine.

În ultimii ani, Steaua a vândut în fiecare vară jucători pe sume importante. După fundașii Vlad Chiricheș (9,5 milioane de euro) și Florin Gardoș (6,8 milioane de euro), conducerea roș-albaștrilor speră să dea lovitura în 2015 și cu un mijlocaș ofensiv.

Alexandru Chipciu (25 de ani), cel mai bine cotat jucător din actualul lot stelist (3,5 milioane de euro potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de), este dorit de Dinamo Kiev. Președintele de imagine al clubului din Bulevardul Ghencea, Helmuth Duckadam, nu a negat informația și a comentat pe marginea acestor zvonuri, spunând că, dacă șeptarul roș-albaștrilor își va reveni și va face un retur foarte bun, atunci s-ar putea transfera chiar pentru 4 milioane de euro. Doar cu Varela crede conducerea că poate face o afacere mai bună decât cu Alex Chipciu.

1,2 milioane de euro a plătit Steaua în decembrie 2011 pentru transferul lui Chipciu de la Brașov. Acum, mijlocașul ofensiv este cel mai bun produs de export al campioanei din ultimii doi ani.

Momentan, Alexandru Chipciu este indisponibil, după accidentarea suferită în timp ce se afla în cantonamentul echipei naționale, înaintea meciului cu Insulele Feroe, câștigat cu 1-0 de tricolori.

"Au fost zvonurile cu Chipciu la Dinamo Kiev pentru 5 milioane de euro și m-a întrebat cineva de acest lucru, zilele trecute. Am spus că, dacă Alex Chipciu își revine și face un retur bun, o sumă de transfer de 4 milioane de euro nu ar fi ceva exagerat. E un băiat tânăr, de perspectivă. În afară de Varela, Chipciu e jucătorul care poate fi vândut cel mai scump de la Steaua.", a declarat Helmuth Duckadam, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

Tinerii campioanei nu sunt văzuți ca posibile variante de transfer în campionate puternice, pentru moment. Campioni europeni cu Steaua, în 1986, Helmuth Duckadam și Gabi Balint nu văd între actualii componenți ai lotului antrenat de Costel Gâlcă vreun tânăr capabil să plece la o echipă de un nivel bun, mai ales că nici în Ghencea nu sunt constant titulari.

"Din punctul meu de vedere, niciunul dintre tinerii Stelei nu e pregătit să plece în afară. Dați-mi un exemplu, pentru că jucătorii tineri nu sunt titulari. Pe Chipciu nu îl mai consider tânăr. Mă refer la Cojocaru, la Stanciu, la Iancu, la cei care sunt chiar tineri.", a mai precizat Helmuth Duckadam.

"Depinde și unde să plece afară. Pot să plece în Republica Moldova sau într-un alt campionat mai slab. Niciunul nu poate să plece la o echipă de un nivel bun din afară, ca să nu mai vorbesc de nivelul lui Gardoș sau Chiricheș.", a adăugat și Gabi Balint.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑