Andy Murray şi Tomas Berdych s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de la Miami



 

**VIDEO** Andy Murray şi Tomas Berdych s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de la Miami

Andy Murray şi Tomas Berdych au ajuns în sferturile Open-ului de la Miami. Campionul din 2009 şi 2013 a avut nevoie de trei seturi în confruntarea cu Kevin Anderson, în timp ce Berdych a profitat de abandonul francezului Gael Monfils.

Britanicul a ajuns în sferturile Open-ului de la Miami, după victoria în trei seturi în faţa lui Kevin Anderson. Al treilea favorit al turneului din Florida şi-a adjudecat primul set cu 6-4, însă sud-africanul a revenit în actul secund, pe care l-a câştigat cu 6-3.

Campion în 2009 şi 2013 la Miami, scoţianul a reuşit două break-uri în decisiv, pe care şi l-a adjudecat cu 6-3.

În turul următor, Murray îl va întâlni pe tânărul de 21 de ani Dominic Thiem, care a reuşit un rezultat surprinzător. Reprezentantul Austriei l-a eliminat pe numărul 32 ATP, Adrian Mannarino. A fost 7-6, 4-6, 7-5 pentru Thiem, calificat în premieră în sferturile de finală ale unui Masters 1000.

Şi favoritul numărul 8, Tomas Berdych, continuă în turneul de la Miami. Cehul s-a calificat în sferturile de finală, după un meci în care Gael Monfils s-a accidentat şi a fost nevoit să abandoneze.

La 3-6, 2-2, al 19-lea jucător al lumii a forţat să ajungă la o minge şi s-a dezechilibrat. După intervenţia medicului, francezul a mai rezistat pe teren doar un game şi a părăsit competiţia. Berdych va fi prezent în al şaselea sfert de finală din tot atâtea turnee la care a participat în acest an.

Finalistul din 2010 îl va întâlni în faza următoare pe Juan Monaco. Argentinianul l-a învins în două seturi identice, 6-3, 6-3, pe Fernando Verdasco.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑