Olimpiada APSM



Duminică, 30 iunie 2013, la Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă s-a desfășurat turneul la jonglarea mingii, ultima probă din cadrul Olimpiadei Asociației Presei Sportive din Moldova. La eveniment au participat mai mulți jurnaliști, care apoi și-au demonstrat abilitățile fotbalistice și la un meci amical de fotbal.

Totodată, reprezentanții mass-media au avut posibilitatea să vadă condițiile excelente de pregătire a selecționatelor Moldovei la baza de la Vadul-lui-Vodă.

În aceeași zi la CPSM, a fost făcut bilanțul Olimpiadei Asociației Presei Sportive din Moldova 2013. În cadrul Galei APSM au fost premiați cei mai buni jurnaliști care au concurat la diferite probe sportive. La festivitate au fost prezenți Nicolae Juravschi, Președintele CNO, Vladimir Colesnicenco, Președintele APSM, Marina Tauber, Președintele Federației de Tenis, Octavian Vucol, Preşedintele Federaţiei de Baschet, Victor Daghi, Șeful Serviciului de Presă al Federației Moldovenești de Fotbal, alți oficiali.


 width=  width=  width=  width=  width=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑