EXCLUSIV Costel Gâlcă a explicat care este avantajul Stelei faţă de rivalele din Liga 1



 

**VIDEO EXCLUSIV** Costel Gâlcă a explicat care este avantajul Stelei faţă de rivalele din Liga 1

Costel Gâlcă s-a despărţit de Steaua la finalul sezonului trecut, deşi a reuşit să cucerească toate trofeele interne puse în joc - titlul în Liga 1, Cupa României şi Cupa Ligii. Roş-albaştrii şi-au depăşit rivalele deşi au trecut prin momente dificile în a doua parte a stagiunii, din cauza scandalului legat de siglă cu CSA şi a faptului că cei mai buni jucători au fost vânduţi în ianuarie.

Gâlcă şi Steaua au depăşit însă situaţia grea şi au încheiat sezonul cu trei trofee, o performanţă unică în istoria fotbalului românesc. Fostul antrenor al campioanei a vorbit, ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport, despre atuurile pe care le au roş-albaştri faţă de adversarele lor.

"Trebuie să recunoaştem că are stabilitate economică, are un echilibru financiar şi asta contează în fotbalul românesc. Trebuie să recunoaştem că aduce şi jucători buni", a declarat Gâlcă.

În acelaşi timp, fostul internaţional român a spus şi care este cel mai mare dezavantaj al Stelei: "Din punctul meu de vedere, pleacă prea mulţi jucători de la an la an şi, vrei, nu vrei, echipa slăbeşte puţin. Cred că ar fi suficient dacă ar pleca doi-trei jucători".

Chiar dacă a fost îndepărtat de la echipă după ce a câştigat trei trofee, Costel Gâlcă nu exclude ca într-o zi să revină la Steaua şi să lucreze din nou cu Gigi Becali. Nu în orice condiţii, însă.

"Am mai spus-o, de ce nu? Dar depinde în ce moment şi cum. Steaua e o echipă pe care mulţi şi-ar dori să o antreneze. Îţi oferă multe posibilităţi, e o echipă apreciată în Europa şi în lume", a explicat Gâlcă.

Fostul tehnician al roş-albaştrilor şi-a amintit şi despre cel mai dificil moment prin care a trecut în perioada în care s-a aflat pe bancă.

"Cred că toată lumea bănuieşte că momentul Ludogorets. Este frustrant, pentru că dacă ar fi câştigat la o diferenţă de două-trei goluri nu-ţi mai rămânea decât să le strângi mâna şi să recunoşti că au fost mai buni", a explicat Gâlcă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑