Prima reacție a lui Latovlevici după transferul în Turcia: "Mai aveam o propunere din Italia!"



**VIDEO** Prima reacție a lui Latovlevici după transferul în Turcia:

Iasmin Latovlevici se pregătește de o aventură în Turcia, la Genclerbirligi, acolo unde va fi coleg cu un alt fost stelist, Bogdan Stancu.

Fundașul a mărturisit că mai avea o ofertă din Italia, dar că a ales în cele din urmă să plece în Turcia. Saint-Etienne, Dinamo Zagreb și Volyn Lutsk au fost celelalte variante pe care le-a avut în trecut Latovlevici.

"M-am gândit și la situația financiară și cred că am făcut o alegere foarte bună. Bogdan Stancu m-a sfătuit și m-a convins să vin la Genclerbirligi. Orice conducător sau impresar trebuie să înțeleagă că un jucător are viața scurtă și trebuie să meargă la mai bine.

Când am acceptat oferta turcilor, mai aveam o propunere din Italia. Sper să ajung iar și la echipa națională, oricine vrea în CV un turneu final", a spus Latovlevici.

Fostul stelist a semnat un contract pe 3 ani cu Genclerbirligi. "Este o diferență mare de salariu față de ce aveam la Steaua. Pe 11-13 august vom începe antrenamentele. La început stăm în Turcia, avem condiții bune, după care vom merge în Olanda".

Lato, care a ajuns liber de contract la gruparea turcă, a fost prezentat oficial alături de alte patru transferuri ale lui Genclerbirligi, portarul suedez Johannes Hopf (Hammarby), mijlocașul danez Martin Spelmann (Odense), fundașul etiopian Walid Atta (Hacken) și mijlocașul suedez Panajotis Dimitriadis (AIK).

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑