Debut de vis pentru Vlad Chiricheş la Tottenham



01 октября 2013

 

25.09.2013 22:16

Londonezii au învins categoric aseară Aston Villa în turul 3 din Cupa Ligii Angliei, scor 4 la 0. Într-un alt meci, formaţia lui Costel Panti-limon, Manchester City a umilit cu 5 la 0 Wigan. Tottenham a deschis scorul la finele primei reprize prin Defoe. Aston Villa a încercat să egaleze la faza imediat următoare, însă atacantul oaspeţilor a rămas fără şorţi încercând să înscrie.



Tottenham şi-a dublat avantajul în minutul 49 prin Paulinho, iar pe final de meci, echipa lui Vlad Chiricheş a mai punctat în 2 rânduri. Chadli şi Defoe au stabilit scorul final de 5 la 0 pentru gazde.


Într-un alt meci disputat aseară, Manchester City cu românul Costel Pantilimon în poartă a spulberat Wigan cu 5 la 0. Gazdele conduceau cu 2 la 0 în minutul 59, după golurile reuşite de Dzeko şi Jovetic, iar Toure a a majorat avantajul lui City după o execuţie superbă.



Umilinţa lui Wigan a continuat pe final de meci, când Jovetic şi Navas au marcat 2 goluri în 3 minute. Nici echipa lui Roman Abramovici, Chelsea nu a avut emoţii în partida cu o echipă din liga a treia. Londonezii au decis soarta partidei în 4 minute prin golurile reuşite de Torres şi Ramires. Turul 3 din Cupa Ligii Angliei continuă în această seară cu partida Manchester United – Liverpool.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑