Declaraţii tăioase la adresa lui Bayern Munchen din partea tehnicianului de la Borussia Dortmund. Ce a spus Klopp



Foto: independent.co.uk

Borussia Dortmund poate să-şi revină din perioada dezastruoasă prin care trece cu o victorie în derby-ul cu Bayern Munchen. Borussia nu a obţinut nici o victorie în ultimele şase etape din Campionatul Germaniei şi a ajuns pe locul 15 în clasament.

Borussia a suferit patru înfrângeri consecutive în Bundesliga şi este la un singur punct de primul loc retrogradabil. Echipa antrenată de Jurgen Klopp speră ca seria eşecurilor să se încheie în partida cu Bayern Munchen.

Statistica este de partea Borussiei, care a învins Bayern de cinci ori în ultimii patru ani, în timp ce bavarezii s-au impus doar de două ori.

"O victorie împotriva lui Bayern Munchen ne va da încredere. Totuşi, un succes cu Bayern ne poate crea şi probleme, iar asta a fost dovedit de-a lungul istoriei. În trecut, o echipă care reuşea să învingă Bayern mai apoi nu putea să revină cu picioarele pe pământ şi rămânea doar cu acea victorie", comentează Jurgen Klopp.

Rivalitatea dintre cele două formaţii nu este doar la nivel de suporteri sau fotbalişti, dar şi la nivel de conducere a cluburilor. Şefii celor de la Bayern şi Borussia nu încetează să se ironizeze între ei înaintea marelui meci, însă antrenorii rămân concentraţi asupra importanţei partidei.

"Noi ignorăm astfel de gesturi. Nu pot spune mai mult şi nici nu fac parte la aşa ceva. Totuşi, este adevărat că în acest moment avem 20 de puncte diferenţă faţă de Bayern şi ar fi hazliu să reacţionezi la unele replici, dar nu este şi cazul nostru", a spus Klopp.

Partida dintre Bayern Munchen şi Borussia Dortmund se va disputa în această seară pe stadionul Allianz Arena, de la ora 20.30.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑