Napoli, prima in Italia: A invins-o pe Inter cu 2 la 1 - VIDEO



01 декабря 2015

Napoli a invins-o aseara pe Inter cu 2 la 1 si a trecut pe primul loc in Serie A. A fost o partida plina de suspans. Stadionul San Paolo a explodat dupa doar un minut, cand Higuain a preluat in careu si l-a invins pe portar cu un sut violent.

 


Acesta a fost al doilea cel mai rapid gol din actuala editie de campionat. Inter a replicat dupa jumatate de ora si a fost aproape de egalare in cateva randuri. Chiar inainte de pauza, cei de la Inter au ramas in 10 oameni, dupa eliminarea lui Nagatomo. Japonezul a incasat doua cartonase galbene in doar 8 minute. Napoli s-a desprins pe tabela in partea secunda, cand Higuain si-a trecut in cont dubla. Cu cele doua goluri de aseara, argentinianul a urcat pe prima pozitie in topul golgheterilor, cu 12 reusite in cele 14 etape. Peste 5 minute Inter a revenit in carti gratie golului lui Ljajic, dar trupa lui Mancini nu a mai reusit sa egaleze.

 

A fost totusi un final nebun. In ultimul minut al prelungirilor, norocul a fost de partea lui Napoli, dupa ce Inter a trimis mingea in bara de doua ori, prin Jovetic si Miranda. S-a incheiat 2 la 1 si Napoli trece pe primul loc in campionatul Italiei, cu 31 de puncte dupa 14 etape. De partea cealalta Inter a cazut pe pozitia secunda, avand cu un punct mai putin. Fiorentina e pe locul 3 in Serie A, dupa ce a pierdut ieri 2 puncte importante in lupta pentru titlu. A facut doar 1 la 1 in deplasare cu Sassuolo. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑