Jucătorii Concordiei își fac curaj: "Dacă Urziceni a luat titlul, orice e posibil!"



 

Salvată de la retrogradare după decizia TAS, Concordia Chiajna are pretenţii din ce în ce mai mari.

Cu Ionuţ Chirilă pe bancă, ilfovenii îşi propun ca în doi - trei ani să se lupte pentru primele locuri din Liga 1 şi chiar să cucerească titlul.

"Orice e posibil... Cum și Urziceni a luat campionatul, la fel și Oțelul Galați. Antrenorul are încredere în noi pentru că am făcut niște jocuri foarte bune", a declarat portarul Victor Rîmniceanu.

Până să se bată cu Chiajna la titlu, Rîmniceanu şi-a ales favorita în lupta din acest sezon. Portarul i-a ajutat pe lupii galbeni să promoveze în urmă cu trei sezoane, iar acum le ţine partea în duelurile cu Steaua şi Astra.

"Petrolul joacă un fotbal foarte frumos. Când joci acasă cu 14-15 mii de oameni în tribună te simți fotbalist. Eu știu că am trăit la Petrolul în liga a doua veneau 3-4 mii de oameni în deplasări", a dezvăluit goalkeeper-ul Concordiei.

Victor Rîmniceanu a fost integralist în toate cele 18 partide jucate de Chiajna în acest tur de campionat. El a primit doar 20 de goluri, mai puține decât echipe cu pretenții mai mari precum Pandurii (23) sau CFR Cluj (21). 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑